StrongBeauty Bølget Parykker med Bangs Medium Længde Grå Hår med Mørke Rødder Premium Syntetisk, varmeresistent Wowen Paryk

StrongBeauty Bølget Parykker med Bangs Medium Længde Grå Hår med Mørke Rødder Premium Syntetisk, varmeresistent Wowen Paryk

kr214.65 kr182.47
Status
På lager

Ønskeliste
  • Tags: hair menneskelige paryk, front lace wig, luksus præmie parykker, premium paryk, grå kort paryk, 4x4 613 wig, 99j lace wig, parykker shyntetics premium, paryk kvinder, alice lace wig.

StrongBeauty Bølget Parykker med Bangs Medium Længde Grå Hår med Mørke Rødder Premium Syntetisk, varmeresistent Wowen Paryk

Funktioner

1.Nem at rengøre og opbevare

2.Farven passer til din teint farve og så mere smuk og charmerende.

3.Fashionable og stilfulde lange hår paryk ser naturligt.real.smukke og feminine

4.Materialet er varme resistent fiber.som du kan krøllet .glatte.og blowdry.Men vi foreslår, at graden er ikke mere end 150 grader for at beskytte parykker godt.

5.Størrelsen er justerbar og ingen knappenåle eller tape skulle være påkrævet.Det skal være egnet for de fleste mennesker.Alt du behøver at gøre, er at justere kroge, inde i hætten til den rigtige størrelse til at passe til dit hoved.

Bemærk: farven på de faktiske elementer, kan variere lidt fra ovenstående billeder på grund af forskellige computer-skærmen.tak for din forståelse.

Beskrivelse

1.Tilstand: Brand new fiber hår parykker

2.Materiale: syntetisk fiber

3.Hætte størrelse (tommer): gennemsnit

4.Længde:26-28inch

Pakken indeholder:

1 x paryk til kvinder

Kontakt os, hvis du ønsker flere oplysninger.

Velkommen til min butik

Porto: Vi sender varer med EMS eller EQUICK,EMS og EQUICK er meget hurtig og meget sikker måde og du modtager dine varer i 5 eller 8 arbejdsdag, efter vi sende dem,kan vi give dig tracking nummer for at kontrollere e-mail-status .Selvfølgelig, hvis du køber mere,vil prisen være lavere.

Vi er ikke ansvarlige for eventuelle told eller skat i din lokale land.

Bemærkning:

Vi sætter stor pris på alle vores kunder på www.kreatinen.dk, og vi vil ALTID sørge for, at du er tilfreds med din transaktion.Jeg roser mig selv i det faktum, at vi tilbyder vores kunder et meget godt produkt og den bedste service der er langt over de fleste andre forhandlere på internettet.Vi vil sørge for, at din oplevelse med os, er et meget behageligt!

Efter tjeneste:

Når køber modtager varen,Hvis problemer med kvaliteten inden for 30 dage,påtager Vi os ansvaret for udskiftning Af vores virksomhed og købere bære shipping fragt hinanden.Retur varer skal være i Garanti og uden nogen form for fysiske skader eller beskadiget med nogen tegn på misbrug eller menneskeskabte skader skader

Ved at købe denne vare, du køber, er enig i, at ALLE de vilkår og betingelser.Hvis du har en bekymring for, så kontakt os og vi vil forsøge at løse det for dig hurtigt.

Om Feedback:

Vi glæder os mulighed for at udveksle Feedback med du som en af vores mange købere.Hvis du ikke er tilfreds med dit køb eller anden grund, skal du kontakte os inden de forlader neutral eller negativ feedback.Vi ønsker, at du skal være tilfreds med dit køb og flittigt arbejde sammen med dig.

  • Emner pr Pakke: 1 Stykke Og Kun
  • Tekstur: Bølget
  • Kan Blive Permanentet: Ja
  • Materiale Kvalitet: Høj Temperatur Fiber
  • Hætte Størrelse: Gennemsnitlige Størrelse
  • Parykker Længde: Medium
  • Mærke: StrongBeauty

5

Just as described!