Trænings-Og Vand Taske Vægtløftning Uddannelse Bag Trænings-Og Vand Taske Træningsudstyr Muskel Træning Indsprøjtning Af Vand Energi Pack

Trænings-Og Vand Taske Vægtløftning Uddannelse Bag Trænings-Og Vand Taske Træningsudstyr Muskel Træning Indsprøjtning Af Vand Energi Pack

kr454.43 kr327.21
Status
På lager

Ønskeliste
  • Tags: vægt mi, band vægt, vægt slæde, cap vægt, vægt stemmer, trim vægt, tung vægt, nivellering vægt, håndtag vægt, formen vægt.

Trænings-Og Vand Taske Vægtløftning Uddannelse Bag Trænings-Og Vand Taske Træningsudstyr Muskel Træning Indsprøjtning Af Vand Energi Pack

Bullet Punkter: 1、HVORDAN du UDFYLDER: Fyld vand (under vandhanen eller med rør, der - sørg for, at pin-koden ned for det), og skub derefter pin-kode i op-position for at åbne det i luften, fastgør pumpen, og begynder at rokke det, jo mere er det, at de tungere og mere stabilt bliver det.Mindre vand gør det lettere, men mere ustabil.

2、STÆRK OG HOLDBAR: Er du klar til en hård træning af hele kroppen?Vejer kun 2 .8lb, når den er tom.Trænings-og vand taske er nem at transportere, og forberede sig til motion.Trænings-og vand taske med vand, er super hård trænings-og sandsække, der er fyldt med luft og vand.Ventilen gør det meget let at fylde og tømme posen.

3、FLERE FUNKTIONER: Få den ultimative træning for din core, ben, arme.Forskellige håndtag stillinger giver mulighed for variation i dine øvelser.Når den er fuld vejer op til 25 kg!

4、BÆRBARE OG ALSIDIG: Vores trænings-og vand-taske er perfekt til cardio, høj intensitet interval træning til crossfit, og alle opympic bevægelser, såsom elevatorer, gynger, krøller, step-ups og rækker.

5、træningsudstyr: Få den ultimative træning af hele kroppen gennem ustabilitet.Pick up tidevands-tank, og du straks føler sin ubarmhjertige egenskaber.Hele vægten af vandet skvulpende fra den ene side til den anden i respons til de mindste tilt.For at hæve den over dit hoved, selv de mindste muskler er aktiveret, arbejder sammen med den større muskler for at holde balancen og magt.På grund af dette, selv 15 pounds af vand kan ydmyge trænede atleter.

Beskrivelse:

Et fitness-og recovery revolution ydersiden Af tanken er det eneste fitness produkt, der svarer direkte til, hvordan du bevæger dig.Løft tanken og den mindste vinkel, der vil sikre, at det vand, som falder fra den ene side til den anden.Så snart dette sker, kan dine muskler er nødt til at reagere med det samme, og hvad vigtigere er: arbejde tæt sammen for at forblive i balance.Alt dette resulterer i perfekte til funktionel træning, er det løser problematiske bevægelsesmønstre, forhindrer skader, og uanset hvor du bruger det, det tog hele din krop.

Fyld posen op med vand for at nå den ønskede vægt.

Max vægt af posen er omkring 25 pounds, men vil du ønsker at forlade rummet for luft.Jo mere luft du har i posen, jo mere ustabil vil vægten blive.

Specifikation:

Materiale: 840D TPU, lufttæt og lækagesikre

Størrelse: om 42x18.5x10cm / 18.8x7.4x4inch

Tom emballage vægt: ca 1,3 kg / 2.8 kg

Packing Liste:

1 * Trænings-Og Vand Taske

  • Type: Andre
  • Materiale: 840D TPU, lufttæt og lækagesikre
  • Model-Nummer: Fitness-Udstyr til Muskel Træning