Desktop Dekompression Roterende Sfæriske Gyroskop Kinetisk Bruser Toy Pille Toy Optisk Illusion Flyder Finger Legetøj For Voksne

Desktop Dekompression Roterende Sfæriske Gyroskop Kinetisk Bruser Toy Pille Toy Optisk Illusion Flyder Finger Legetøj For Voksne

kr56.28 kr42.77
Status
På lager

Ønskeliste
  • Tags: kendt kinetik, pille, muqgew pille terning, legetøj pille, kinetik cykler, pille toy, skrivebord toy, bolden klistret, flow-toy, kinetik gel.

Produkt Information:

Navn: Desktop dekompression roterende sfæriske gyroskop

Materiale: aluminium

Farve: gul / guld / sølv / brun

Funktion: Rotation, dekompression, desktop, dekoration

Produkt størrelse: diameter: ca 4cm/1.57 i (på Grund af manuel måling, bedes du give en mindre fejl)

Emballage: pose

Pakning størrelse: ca 5*5*5cm/1.97*1.97*1.97 i (på Grund af manuel måling, bedes du give en mindre fejl)

Packing Liste:

1* gyro

Funktioner:

Det er et præcisions bearbejdet skrivebord legetøj, der skaber en fascinerende optisk illusion, når spundet.Blot dreje det for at afsløre mind-bending effekt af en konstant flyder helix.

Et stykke af kinetisk kunst, der inviterer dig til at omdanne det fra netop udviklet stadig form i hypnotisk optisk illusion.

Når revolverende, det skaber en næsten magisk effekt, der ligner kontinuerligt flyder helix vil flette ind i en overflade af bordpladen.

Det er designet til at spin på ethvert skrivebord eller flad overflade.Solid krop og glat finish gør det meget behageligt at interagere med.Det drejer lydløst, så du ikke skal genere nogen rundt omkring.

Perfekt for kunstnere, beslutningstagere, tænkere og alle, der ønsker at frigive deres indre kreativitet og fantasi.Holde fokus, lindre stress eller bare slappe af i arbejdstiden eller brainstorming sessions.

Vi mener, optisk illusion er en unik måde at bringe spænding til alle.Det gør en virkelig stor og original gave, som skaber en smule magi, hver gang du interagerer med det.Hver enhed er designet med sans for den mindste detalje og bygget til at vare et helt liv.

  • Model-Nummer: JE03561
  • Lejlighed: Andre
  • Materiale: Metal