400/800ML Rustfrit Stål Mælkeskummer Flødekande Skum Og Trække Blomst Cup Dobbelt Mesh Mælk Frothers Krus Bagning Blender Whisker

400/800ML Rustfrit Stål Mælkeskummer Flødekande Skum Og Trække Blomst Cup Dobbelt Mesh Mælk Frothers Krus Bagning Blender Whisker

kr115.66 kr84.45
Status
På lager

Ønskeliste
  • Tags: glas kande vand, cappuccino mælk, mixer pot, candy pop stick, hånd mixer, blender dække, 3d postkort, batman maskine tilbehør, roning maskine tilbehør, kande.

400/800ML Rustfrit Stål Mælkeskummer Flødekande Skum Og Trække Blomst Cup Dobbelt Mesh Mælk Frothers Krus Bagning

Beskrivelse:

Der er ikke noget som en varm chokolade eller med perfekt mælkeskum, og du kan have fornøjelsen af at nyde en ret i dit eget hjem.Dette element har et dobbelt skum-tv med design, som giver dig mulighed for at skabe tykkere og mere cremet skum.Drop-resistente læbe sikrer, yndefulde hælde og easy-grip håndtag, som er bekvem at håndtere.Perfekt til at lave hjemmelavet latte, macchiato, varm chokolade og meget mere.Nyd perfekt mælkeskum i hjemmet.Værd at købe.

Specifikation:

Betingelse: 100% Helt nye

Materiale: Rustfrit Stål

Farve: Sølv

Kapacitet: 400ML,800ML(valgfrit)

Produkt Størrelse(Diameter * Højde):

400ML: Ca. 9 x 18cm / 3.5 * 7.1 tommer

800ML: Ca. 12 x 22cm / 4.7 * 8.7 tommer

Pakke Vægt: Ca. 410g~540g

Pakke Inkluderet:

1 x Mælkeskummer

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

Om forsendelse

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for den periode, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

8. Vi sælger ikke er ansvarlig for import told, køber er ansvarlig for, at.Enhver tvist som følge af dette er urimeligt.

9. BR køber bedes du oplyse cpf eller cnpj, vil det være bedre for dig at få det hurtigere.tak

Returnering og Refundering

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i emballagen og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i den tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra www.kreatinen.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

Om feedback

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Drinkware Type: Vand I Gryder Og Kedler
  • Model-Nummer: Mælkeskummer
  • Metal Type: Rustfrit Stål
  • Funktion: Øko-Venligt
  • Materiale: Metal
  • Mærke: TOPINCN
  • Certificering: CIQ