Luftudtag Trådløs Opladning Krog Bil Holder Fast Bil Klip Bil Tilbehør Egnet Til Apple Apple MagSafe

Luftudtag Trådløs Opladning Krog Bil Holder Fast Bil Klip Bil Tilbehør Egnet Til Apple Apple MagSafe

kr43.26 kr32.43
Status
På lager

Ønskeliste
  • Tags: auto gadget, magsaf, active2 oplader, bil holder i telefonen, magsafe ring, magsafe 1 bestyrelsen, magsafe telefon bil, mac tilbehør, magsafe power, Bil oplader 65w.

Funktioner: Fremragende Kompatibilitet: Denne air vent mount er designet til MagSafe oplader. (Bemærk: opladeren er ikke inkluderet)

Høj kvalitet og Holdbar: Denne air vent mount er fremstillet af stærk og holdbar materialer af høj kvalitet.Robuste og holdbare materialer, der kan give støtte til dit trådløse oplader til MagSafe, og du kan afhente eller placer telefonen med den ene hånd, samtidig med at du kan køre, uden at blive distraheret.

Hands-free Design: 360° roterende og drejelige kugleled giver dig mulighed for at justere til den bedste betragtningsvinkel.

Pocket Design: Denne air vent mount er pladsbesparende for dig at lave magnetiske sikkerhed oplader, så du får mere behagelig og sikker køreoplevelse.

Nem at Installere: Installer en ny magnetisk car mount inden for et par sekunder for at opfylde de sikkerhedskrav, der er af enheden for MagSafe.Det vil være nemt installeres i de fleste standard ventilationskanaler.Eller riv den beskyttende film på bunden af sin base, og den air vent mount kan være fast installeret på enhver glat overflade.

Specifikationer:

Navn: luftskrue Car Mount til MagSafe Oplader

Materiale: Silikone + ABS

Farve: Sort

Størrelse: omkring 7.0*4,5 cm/2.76*1.77 i

Packing Liste:

1*udluftningsventil Car Mount til MagSafe Oplader(opladeren er ikke inkluderet i prisen)

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

1. 12 måneder Producentens begrænsede Garanti for defekte varer (undtagen varer beskadiget og/eller misbruges efter modtagelsen).Tilbehør leveres med en 3-måneders garanti.

2. Defekte varer SKAL rapporteres og returneres inden for garantiperioden (og i den originale emballage, hvis det er muligt).Du skal fortælle os, hvad fejlen er og give os

din ordre nummer.VI MÅ IKKE REPARERE ELLER ERSTATTE VARER MED UDLØBET GARANTI.

  • Navn: Udluftningsventil Car Mount til MagSafe Oplader
  • Farve Navn: black
  • farve: black
  • Størrelse: about 7.0*4.5cm/2.76*1.77in
  • Pakkeliste: 1*udluftningsventil Car Mount til MagSafe Oplader(opladeren er ikke inkluderet i prisen)
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Materiale: Silikone + ABS