7 Plante Væggen Grøn Plante Væggen Bag / Plantning Tæppe 7 Følte Plante Bag Væggen Hænger Type

7 Plante Væggen Grøn Plante Væggen Bag / Plantning Tæppe 7 Følte Plante Bag Væggen Hænger Type

kr614.45 kr30.73
Status
På lager

Ønskeliste
  • Tags: bonsai, til haven og drivhuset, kolbe hofte, pot, ANLÆG, ta vokse taske, flower pot, tæppe kaste, ins kunstige planter, potteplante stå.

Specifikation:

Lomme: 7 lommer,4 lommer Main farve: sort,Grøn

Hvordan man bruger

Sætte den jord, næringsstoffer, der er nødvendige i posen Lave det til den ønskede væggen med skruer eller reb.Du kan ordentligt vand planterne i den senere periode for at nyde det grønne liv.

Pakke Inkluderet:

1 * pc ' er Plantning vokse taske

Bemærk:

Nogle købere sagde, at det vand, drys ud hurtigt, at følgende metoder kan hjælpe. (METODER: at placere planterne inde i en plastikpose eller foring rækker med plastik for at hjælpe med at holde vandet, hvor du placerer det.Denne metode er delt af en køber, der køber vores planter taske før, jeg er meget taknemmelig over for ham / hende.) Hvis vejret er meget varmt, skal du ikke udsætte planter i solen, når anlægget er stadig i sætteplante fase.Materiale af produktet følte klud.Jeg må indrømme, at dette materiale er ikke vandtæt, men det har en vis fugtgivende effekt, og køber kan korrekt vand planterne i henhold til de lokale vejrforhold.Hvis køberen har nogen spørgsmål, jeg håber, at du kan kontakte vores kundeservice første, vi vil gøre vores bedste for at løse dit problem.

  • Materiale: Plant Fiber
  • Mærke: Richoose
  • Type: Vokse Tasker
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)

5

Looks good…. There may be in spring customize use of making

5

Perfect, the product is quite suitable for us, for a vertical culture of this spring, moreover, it is delivered very quickly .. Thank you to the seller