LED Lysende Briller Futuristisk Elektronisk Visir Briller Lys Op Briller Prop til Halloween Festival KTV Bar Performance

LED Lysende Briller Futuristisk Elektronisk Visir Briller Lys Op Briller Prop til Halloween Festival KTV Bar Performance

kr102.16 kr69.48
Status
På lager

Ønskeliste
  • Tags: glas led, se pik, krog lås pluk, nøgle lås værktøj, Glas Neon, led solbrille, glow led, glas glød, lockpick sæt, ktv.

LED Lysende Briller Futuristisk Elektronisk Visir Briller Lys Op Briller Prop til Halloween Festival Ydeevne

Bullet Punkter: 1、Få Opmærksomhed: Ønsker at skille sig ud fra mængden?Ryst disse glødende skygger i klubber, barer, fester, koncerter eller raves.Det er helt sikkert en iøjnefaldende produkt, der vil henlede opmærksomheden på, at den kendte stil, du ønsker i dit næste event, fest, karneval eller klub.

2、Varig Brug: brillerne er lavet af materialer af høj kvalitet for at gøre dem til bunden-resistente og også har en høj modstandsdygtighed over for brud.Ingen ledninger!I modsætning til de fleste belysning briller, der bruger EL ledning til surround-rammen og bruge en støjende kabel batteri, dette sæt er helt trådløst og vedtager tavs LED-teknologi.Kun behov for to batterier for at arbejde.

3、To Led ' er på Hver Arm: Hvis du vil have det bedste cyberpunk kan se, du er i det rigtige sted.Placeringen af to Led ' er på hver arm, gør det til støtte for en perfekt cyberpunk-look.Led ' erne er placeret på denne måde, så de udsender lys fra objektivet.Med infrarød gravering på briller, denne udsøgte futuristisk design, der ser imponerende ud, når de er slidte.Perfekt valg for mænd eller kvinder!

4、Komfort Iført: Når du designer briller, vi har taget komfort som højeste prioritet.At bære enhver form for briller, komfort er en af de vigtigste dele.Derfor linsen har ekstra polstring på armene, og de støbte næse puder gør at du ser godt ud, uden at gå på kompromis med komforten.

5、Velegnet til Alle Lejligheder: Den unikke og smukke LED-briller kan bruges til futuristisk rolle at spille, som er meget velegnet til rollespil, fester og festivaler, og få den perfekte cyberpunk se, fejre tema fester, og selv deltage i koncerter.Kan bruges på enhver lejlighed!

Specifikationer:

Navn: Lysende Briller (Syv Farver)

Materiale: akryl full frame

Strømforsyning: 2 knap batterier

Farve: tryk på knappen for at ændre den næste farve

Skifte kontrol: kontrol ved at trykke på kontakten, lange tryk på for at lukke

Størrelse: omkring 150*180*5mm/5.91*7.09*0.20 i

Batteri kapacitet: 210mAh (udskiftelig)

Arbejdstid: om 60min

Lys-tilstand: farverige konstant lys/åndedræt/burst blottere/strømmende vand/combination

Finder anledning: koncerter, barer, KTV, dans og anden underholdning

Gældende mennesker: anbefales til børn og voksne over 12 år

Bemærk: Dette produkt har en lav spænding output, skal du være forvisset om at bruge!

Packing Liste:

Lysende Briller*1

Knap Batteri*2

Bemærkninger:

1. Det må ikke klemmes eller tryk på skarpe genstande til at undgå skader og ridser på spejl overflade.

2. Når du installerer batteriet, skal du være opmærksom på at den positive og den negative retning af batteriet.Hvis du ikke bruge det i lang tid, skal du fjerne batteriet.

  • Skær Forsyninger Type: Skær Solbrille
  • Materiale: akryl full frame
  • Lejlighed: Fødselsdag
  • Glødende Tid: Om 60min
  • lysende briller: LED Lysende Briller
  • Model-Nummer: led-briller