36pcs Linkboy Bueskydning 2" Vane Pil Fletching Fjer Skovle Sammensatte Traditionel Bue, Jagt og Skydning DIY

36pcs Linkboy Bueskydning 2" Vane Pil Fletching Fjer Skovle Sammensatte Traditionel Bue, Jagt og Skydning DIY

kr35.71 kr30.36
Status
På lager

Ønskeliste
  • Tags: bueskydning linkboy, pil carbon, pil fjer, pil nock-pin, Vinge, pil armbrøst, traditionel bue jagt tilbehør, traditionel jagt støvler, bue, armbrøst, armbrøst pistol.

RM10330667657261062 36pcs Linkboy Bueskydning 2" Vane Pil Fletching Fjer Skovle Sammensatte Bow Jagt og Skydning DIY

Beskrivelse:

Materiale:plastik

Størrelse:2"

Betaling:

Vi accepterer betaling fra Paypal/ T, ban k tran sfer, osv.afhænger din bekvemmelighed.Hvis du ønsker at betale på anden måde, Bedes du kontakte for yderligere oplysninger.Vi vil gøre vores bedste for at samarbejde med dit arbejde.

Forsendelse:

Leveringstid: Vi sender normalt ordrer inden for 24 timer efter betaling er godkendt til strømpe elementer.Vi lover at levere alle ordrer engageret leveringstid.

Tilbagebetaling og Send igen:

Vi giver garanti for kvaliteten af vores produkt , Vi nægter at vende tilbage uden nogen kommunikation.

Trin 1) Du giver os besked, når produktet ikke fungerer godt.

Trin 2) giv så mange detaljer som muligt om problemet.

Step3) du bedes Venligst returnere varen med sin originale emballage.

Det er meget vigtigt, at kontakte os for at få hjælp, først og fremmest i alle tilfælde.Du er velkommen til at spørge os, hvis du har spørgsmål efter at sælge.

Feedback:

Vær venligst sikker på, at du accepterer disse vilkår, før du gøre for.vi foretrækker ærlig & oprigtig købere, og det er meget værdsat, at du forlader positiv feedback til os, vi vil gøre det samme også.Hvis du møder nogen problemer med vores produkter eller service, bare du velkommen til at kontakte os for det første, før du forlod feedback, vi vil gøre vores bedste for at sikre din tilfredshed.

Om Os:

Ningbo LinkBoy Udendørs sport Co., Ltd jeg s ligger i Ningbo City,Kina,som blev etableret i 1995. På det bigging det hovedsageligt er produceret metal hardware.især jagt arrowhead for nogle udenlandske mærker .Nu er det professionelle om at gøre pil og tilbehør ,bue tilbehør, jagt arrow point og broadheads og relaterede produkter.Vi har strenge kvalitetskontrol system og ingeniør team .vi giver OEM-service for mange kendte mærker i verden.På samme tid, vi er developping vores eget mærke "Linkboy Bueskydning", agenter sælger vores produkter fået meget gode til at udtrykke på dette business-markedet.Og vi vil holde developping nye og bedste produkter til de købere.

  • oprindelsessted: Zhejiang, Kina (Hovedlandet)
  • Mærke: Linkboy Bueskydning
  • Materiale: Plast
  • Bruger: Jagt
  • Model-Nummer: LBA018-2
  • Type: Bue & Pil Sæt
  • Størrelse: 2inch
  • Navn: Linkboy Bueskydning

5

Good style feather-2 ''blazer-good quality scelant for hunting

5

Gute Vanes,