HOT 10 Stk 3Inch 8cm Runde Træ-Broderi Hoops Sæt Justerbare Bambus Circle, Cross Stitch Hoop Ring

HOT 10 Stk 3Inch 8cm Runde Træ-Broderi Hoops Sæt Justerbare Bambus Circle, Cross Stitch Hoop Ring

kr81.04 kr72.95
Status
På lager

Ønskeliste
  • Tags: trænings-og hoop børn, stor træ-circle ring, hoop bred fitness, lys hoop fitness, geometrisk runde træ-cirkel, trænings-og hoop børn, antenne hoop fitness, pro-fitness hoop, bambus træ-cross ring, træ-circle ring.

HOT 10 Stk 3Inch 8cm Runde Træ-Broderi Hoops Sæt Justerbare Bambus Circle, Cross Stitch Hoop Ring

Vi tilbyder rabat for stor mængde.Velkommen til at kontakte os!

Lille størrelse: Ca 3 tommer(8cm) diameter;Cost-effektiv: 10 stykker broderiramme i én pakke

Gøre af bambus, let og holdbar, rustfrit stål skruer med fine anti-skid præget tekstur

Den træ-kant er meget glat, og ingen rifter eller andre spørgsmål, og slebet glat overflade, der gør hver hoop en glæde at håndtere

Nemt justeres: Broderi bøjlerne har en justeringsskrue, at du kan stramme, når det er nødvendigt for at holde stoffet så stramme som en tromme

Mp bruge: Ikke kun til broderi, needlecraft,korssting, hånd broderi (bånd, blonder, crewel), broderi julepynt og quiltning du kan også lave dekorationer på væggene

Disse bånd er lavet med poleret bambus broderet bøjle, der er lys, smuk og uskadeligt for dine hænder.

Hvordan man bruger

1.Løsn den udvendige skruer, flade indre hoop, anbring kluden på rammen, og placere den yderste ramme på den indre ramme.

2.Fladskærms klud og skru skruen fast.

3.Fortsat fladskærms klud, for at sikre, at ingen læg, og vær opmærksom på at stoffet, så warp og den lodrette og vandrette kant, og endelig spænd skruerne.

4.Check de hoop er stram nok.Metoden til kontrol af tæthed er at bruge en nål med en tråd gennem overfladen af stoffet.Dette er muligt, hvis der er en eksplosion af lyd, når kablet er trukket.

Farve: træ farve

Materiale: bambus

Bemærk venligst:

Dette 3 tommer(8cm) specifikationer for produktet er behandlet med en bambus i en cirkel, så der vil være små revner, men påvirker ikke brugen.

Pakkens Indhold:

10 * Broderi Hoops

Kun over pakkens indhold, andre produkter er ikke medtaget.

Bemærk: Lys og forskellige skærme kan forårsage farven på elementet i billedet lidt forskellige fra de rigtige ting.Måling tilladt fejl er +/- 1-3cm.

Om Os

Vi leverer god produkt med den bedste pris,vi støtter Engros/Drop Shipping For

1. Drop Shipping ordre, bedes du bemærkning"dropshipping orden", vi vil prioritere det.

2. For Engros - /Drop Shipping-ordrer, hvis du har nogen ideer om prisen eller pakken,bedes du kontakte os i forvejen,vil vi give dig den bedste service til at opfylde dine krav.

Om Betaling

Hvis du møder problemer, når du foretager betalingen, bedes du kontakte www.kreatinen.dk Kundeservice for at bede om hjælp:

Om Overførsler

1.Vi vil sende de ordrer ASAP i løbet af 2-5 dage(undtagen weekender og på helligdage), når din indbetaling er fuldført normalt.

2.Skriv din fulde leveringsadresse med korrekte telefonnummer og postnummer, især Rusland og Hviderusland købere, skal du bekræfte dit fulde navn.

3.Bemærk venligst, at vi ikke er ansvarlige for told.Bemærk gøre toldbehandlingen ved dig selv.

4.Vi leverer både post forsendelse og hurtig ekspedition / forsendelse.For de fleste lande, indlæg shipping tager omkring 25-35 hverdage, og længere for nogle lande som Brasilien, Peru.

Hurtig forsendelse indgaa DHL, EMS, www.kreatinen.dk Premium Forsendelse og Særlige Linjer, som Aramex.Det tager omkring 7 dage.(Det vil forsinke hvis dit land opfylde nogle problemer,Arbejderne strejke,vejr problem, og så videre.)

Om Efter-salg Service

Vi er en pålidelig sælger, og vi har vores faglige efter-salg service til alle vores skikke.Hvis der er nogen spørgsmål, om den ordre,bedes du kontakte os i forvejen ,vil du altid blive her, indtil du får en glad svar.

Om Feedback

1. Tjek venligst pakken og post, når du får omhyggeligt at sørge for der er ikke noget problem.

2. Hvis du har enhver problem eller ikke er helt tilfreds med din pakke,skal du ikke tøve med at kontakte os først, før de forlader negativ feedback.Vi vil løse problemet for at tilfredsstille dig.

3. Hvis der ikke er noget problem, venligst forlade os 5 stjerne positiv feedback.

Din bekræftelse er vores største motivation ! ! !

  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Bruger: Strikning
  • Type: Værktøj Sæt